Kreu2024-07-08T09:10:14+00:00

Partneri juaj në Progres

DiGitaLB Solutions

DigitaLB Solutions

Çdo biznes meriton mjetet për sukses, dhe me zgjidhjet tona të bazuara në Zoho, ne sigurojmë që çdo lloj biznesi të marrë pikërisht atë.

Shërbimet tona

Ne ofrojmë zgjidhje për çdo problem që hasni, duke siguruar që biznesi juaj të funksionojë pa probleme.

  • Implementimi i Avancuar i Sistemeve Bazuar në Zoho
  • Zhvillimi i Aplikacioneve të Personalizuara për Biznesin Tuaj
  • Dizajni dhe Krijimi i Faqeve Unike të Internetit
  • Shërbimet Profesionale të Ndërmjetësimit të Komisioneve

Raste Studimi

Rast Studimi 1

Transformimi i Biznesit me Zoho CRM. Sfidat / Aplikacionet e perdorura / Zgjidhja / Rezultatet

Rast Studimi 2

Zhvillimi i Aplikacionit të Personalizuar për Menaxhimin e Inventarit. Sfidat / Aplikacionet e perdorura / Zgjidhja / Rezultatet

Rast Studimi 3

Krijimi i Një Faqeje Interneti të Re për Rritjen e Prezencës Online. Sfidat / Aplikacionet e perdorura / Zgjidhja / Rezultatet

Çfarë Thonë Klientët Tanë

Disa komente nga klientët tanë

“Fantastik!”

Shërbimi i ofruar nga ekipi ishte jashtëzakonisht profesional dhe efikas. Ata na ndihmuan të
përmirësojmë menaxhimin e marrëdhënieve me klientët në mënyrë të konsiderueshme. Jam
shumë i kënaqur me rezultatet dhe do t’i rekomandoja pa hezitim.

Evarest Ivanaj

“Ndihmues!”

Ekipi i DigitalB Solutions ka qenë tepër ndihmues gjatë gjithë procesit të implementimit. Ata ishin gjithmonë të gatshëm për të dhënë përgjigje dhe për të ndihmuar me çdo problem që hasnim. Shërbimi i tyre ka bërë një ndryshim të madh për biznesin tonë.

Aleksandër Duka

“Ekspertë!”

Puna me DigitalB Solutions ka qenë një përvojë e shkëlqyer. Ata janë vërtet ekspertë në fushën e tyre dhe na kanë ndihmuar të zhvillojmë zgjidhje të personalizuara që kanë përmirësuar proceset tona të punës. Jam shumë i impresionuar me profesionalizmin e tyre.

Eroland Muça

Pse të Punoni me Ne?

I besuar nga disa prej markave më të mëdha…

Ne ofrojmë zgjidhje dixhitale të përshtatura për të përmbushur nevojat unike të bizneseve dhe startup-eve.
Shërbimet tona përfshijnë implementimin e Zoho, zhvillimin e aplikacioneve dhe krijimin e faqeve të internetit, të gjitha të dizajnuara për t’ju ndihmuar të keni sukses.

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar

Kontaktoni me ne sot dhe le të fillojmë transformimin e biznesit tuaj që nga fillimi.

Go to Top